Nepoučitelná?

Nepoučitelná?

Anotace: -

Jsem smutkem rozpolcená!
Důvěřuji Ti a každá Tvoje zrada

prohloubí můj smutek a má cena padá.

 

Upadám v svých vlastních očích,

je to pýcha, je to zločin.

 

Les mě hájí, dává mi kus klidu,

dá mi zapomenout na špínu a bídu.

 

Strážce lesa, černý jezdec tmy

rozsvítí mě láskou, něhou rozetmí.

 

A pak v noci oči divé zvěře

připomenou mi květ trnkového keře.

SEDMÉ DVEŘE DCEŘI VÍŘE=VĚŘE

 

 
Autor Inge, 05.02.2012
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: Heavy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí