AŽ K PLÁČI

AŽ K PLÁČI

Anotace: -

Tělo k tělu

když se vine

hned vše 

zdá se

zcela jiné

 

Ani nespím

Na ni myslím

je mým vším

 

Však už není

žena  milá

Kde kdy byla


Proč zmizela 

 

Zbloudila

Stopa není

Nic se neví

 

Asi se zlobí

o mne nestojí

To moc bolí

Rány na duši

dlouho se hojí
Autor RU 82, 06.02.2012
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: insane, Heavy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí