Co se děje?!

Co se děje?!

Anotace: Je tady, protože jsem zabloudil. Bojí se, v případě, že jsem ho varoval. Bojí se, v případě, že chci všechno. Bojí se, protože chci. -NIRVANA: MARIGOLD

Odněkud


se berou


ty moje myšlenky,


co mě celou


poněkud           


vhodí do řeky


beznaděje.



Co se děje?


Nechci utíkat pryč


a nechci zůstat,


ale moje zbabělost


mi nedovolí řvát:


„Tak křič


 ty hajzle!“



Tak co se, k sakru, děje?


A kdo za to může,


že mě moje vlastní mysl


slovy nepřemůže,


ikdyž se o to snaží,


nemá to smysl.



Nedává to smysl.


A proč by taky mělo?


Proč by moje tělo


mělo umět mluvit,


jestliže mám duši,


jež jak mnohý tuší


jsem já.



Já.


Bez těla.

Autor Demotivovná Dezorientace, 06.02.2012
Přečteno 282x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí