ČR

ČR

Anotace: -

Už mě to sere jak to tu chodí

Někdo se titulem jak blbec zdobí

Už mě to sere jak všem je to jedno

Že normalní lidé si sahají na dno

 

Poslanci mluví jak totální tupci

Často se chovají jak černí kupci

Sami si do svých hub nevidí

Potom to odnáší pár milionů lidí

 

Beru si půjčku abych mohl žít

Ted mám exekuci, nechtěl jsem jí mít

Dneska to nejde bez dluhů žít

To bych jen poslancem musel být

 

Kopat pak do lidí a srát na ně

Jen bych jim zvyšoval sprosté daně

Normální lidi at si chcípnou

My můžem všechno jsme elitou

 

Ten náš stát kurví jak to jen jde

Jen by mě zajímalo jak dál to půjde

Za co si budeme kupovat jídlo

Oni jsou v klidu maj zlaté bidlo

 

Tlustý jak prasata a vyžraný huby

Kalhoty praskaj a maj dvě brady

A každou neděli máme je v telce

Ty naše tlustý pány poslance

 

Bože jak serou mě, jak chtěl bych je bít

Hlavu jim rozmlátit a pak odejít

Chovat se tak jak chovaj se oni

My jsme jim jedno a mě oni taky!!

 

 

Vox Cordis
Autor Vox.Cordis, 06.02.2012
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí