Jak rád bych si přál...

Jak rád bych si přál...

Anotace: -

Jak rád bych si přál změnu pro tenhle svět

Kdy peníze mají moc, ale to pouze je jed

Jak rád bych si přál, změnit to co je v Nás

A tu největší z chyb,udělat největší z krás

 

Jak rád bych si přál změnit pár lidí

Co vidí jen to, co vidět chtějí

Jak rád bych Vám splnit chtěl Váš sen

I kdyby pro mě to byl poslední den

 

Jak mrzí mě moc, že peníze mají moc

Jak mrzí mě moc, že dnem končí noc

Jak mrzí mě moc, že zlý lidé jsou

Jak mrzí mě moc,že přes mrtvoly jdou

 

Proč lidé jsou tak hloupý,že o peníze jen jde

Jsou ještě čestní?Jestli ano,ptám se kde?

Proč každý den, na ty tváře já dívat se musím

Když při pohledu na ně, se mi hnusí

 

Jestli tohle je svět,a v tomhle mám žít

Pak zastřelte mě,a já můžu jít

V tomto nechci já ani minutu žít

Tak prosím střílej,ať já můžu jít

Proč, proč to nemůže být krásné

Proč,proč to musí být tak směšné

Peníze nemám,za to mám svou čest

Peníze nechci,neudělám na někoho lest

 

Proč jsou ti lidé, co na ostatní říkají

Proč jsou ti lidé, co je za to pochválí

Kam se poděla ta lidská hrdost

Kdo jí sem dal, dal tu krutost

 

Mám mnoho a mnoho otázek, však nemám peníze,nemám moc. Kdo mi je zodpoví, snad krutá noc?

 

 

 

 

 

Vox Cordis           
Autor Vox.Cordis, 06.02.2012
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí