Poznání osudu?

Poznání osudu?

Anotace: Čas léčí rány, které nemůže vyléčit rozum. -Seneca

Není tu nic.
Snad i ve snu
je toho víc
k nalezení,
přestože v mém tepu
života už není.

Od jaké doby jsem
takovýmhle člověkem?
Nebo snad jen dýkou zaraženou
v srdci odvěkém...
nenáviděnou
zbraní tou
jež
se
blíží
skonání...toť kruté poznání!
Autor Demotivovná Dezorientace, 12.02.2012
Přečteno 262x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí