realita na talíři

realita na talíři

Anotace: ...

Vzal jsem si do pusy moc velké sousto snění,
a realitu nechal ležet bez povšimnutí na talíři.
A jestliže s jídlem roste chuť,
nemůže tohle dění
skončit jinak než přejedením a bolestí břicha.

Možná mi teď nezbývá,než si strčit prsty do chřtánu
a vyzvracet obsah co jsem požil,
odsunout se od stolu a postavit se zase na vlastní nohy
a zajít do jiné putiky
na obyčejný pulitr ležáku a tlačenku z octem.

ten přepych není přece jen moje gusto...
Autor Kutty, 16.02.2012
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí