Plný pytel

Plný pytel

Anotace: Básnička o tom co máme od života nachystáno a co si vezmem? je jen na nás....

Přeju si
domeček, lásku, štěstí, děti
co si nepřeju
?
to jsem do světa nevyslala
je to špatně
proč?
jelikož je tu bázeň, strach
a já?
přemýším o tom co jsem nechtěla
nebylo to vysláno do nebes
pro energii časů
a mám tu spoustu hlasů
chtěla jsem klid, mír na duši
co jsem ale dostala
to mi nesvědčí
smutek, žal, páchnoucí bolest, strach
modlím se
prosím dej mi lásku a nech si
strach, bolest i závist
je tak těžké na zádech vše nosit
táhnu to už několik let
moment
nějak jsem začla znova lehce dýchat
a
záda
zdají se být lehká
po tolika letech dostala jsem to
no přeci
domeček, lásku, děti, klid
děkuji
přímo pod stromeček
tak si gratuluji
a
ještě velký dík
že mohu dýchat a smát se
lásko co říkáš?
že máme klid?
od lidí,aut a strachu
tak pojď
budeme žít s pokorou
láskou
Ty vzácná energie
posílám do světa lásku, štěstí pokoru
a
pochopení...
Autor Quigleika, 18.02.2012
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí