~Až,až.,o jaru...

~Až,až.,o jaru...

Anotace: Počkáme si...

*******
Až vystrčí sněženky
ze sněhu své hlavičky
a sněhulák u plotu
bude už jen maličký

pak pod klobouky z hrnce
zbudou jenom loužičky
to už všichni sněhuláci
vypustí své „dušičky“.

To zima vážně končí
na vodách se ledy tenčí,
zima však někdy odolává
ta moc jaro nemá ráda.

Chtěla by snad nakouknout
pár dnů jaru vyfouknout?

To se zimě nepodaří
až jaro bude v kalendáři.
Pak uvidíme „nádheru“
samé verše.O JARU.

 

Autor Květka Š., 18.02.2012
Přečteno 308x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, jitka.svobodova, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už aby sněženky vykoukly
a jara krásu ze zimy vylouply:D

18.02.2012 16:01:15 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí