Přítomná realita budoucnosti

Přítomná realita budoucnosti

Anotace: asociační. nevím, kam zařadit..

Navždy tvým stínem
pronásledována padám,
bolíš, když voníš mi tolik,
Vysněný..

Přítomnost žije v očích zrazených
duší slepě dopadajíc na zrcadla
zemské přitažlivosti

V nás mizející nostalgii
slunce Zapomnění
trvalých smutků
již nepřežijem..
Autor kaaamiiii, 19.02.2012
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá..

22.08.2013 19:11:58 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí