Krajino naděje

Krajino naděje

Anotace: O naději...

Bojuj vítězně s nadvládou beznaděje,
vstupuj stále více v pozemské děje.

Cesta za tebou prašná, trnitá - snad nekonečná může vést,
v tvou existenci věřit - však klíčem k mnohému jest.

Bolest, utrpení - měníš v pokorné pochopení,
tíhu myšlenek, svědomí - ve víru polepšení.

Ať záříš dál - krajino naděje,
nedovol nikomu, ničemu - vzdát vše bez boje.
Autor Martin Málek, 19.02.2012
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: anděl s modrými křídly
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí