PROTI PROUDU.

PROTI PROUDU.

Anotace: Jedna z dřívější doby.

Příkazy,zákazy
konfrontace?
NE! Chci žít svobodně.
Jenom tak,bez formace.

Vyjít si do ulic,
kde dýchá svoboda.
Osudu svému vstříc
a brát,co život dá.

Poznávat ovzduší
dýchat ozón
promlouvat do duší
vejít do zón
kde lidé rozmlouvaj
bez bázně o citech.

Kde jen neproplouvaj
životem:To si nech
a to ber a to dej
zastav směr, nepoznej.

Chci vejít do dálek
kde život kráčí vzhůru.
Bez bázně,bez válek.
Zastavit noční můru
a vzlétnout do oblak.

A na cestu si vzít jen tak
svou duši nevinnou.
Jíž sluší panenskou krajinou
jenom tak jít
a právo mít - ŽÍT.
Autor Ružka, 20.02.2012
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Helena Lovecká, La Ragazza con Bandiere Ceche
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí