Zlost

Zlost

Anotace: Zlost je zlost a dost

Vyprávím Ti o své bolesti,
díváš se jako by jsi počítat neuměl do pěti,
sedím tu u břehů strastí
slané moře mi stéká po pelesti

jen víru mít ale kde jí brát
já se Ti musím smát
ale nitro je plačící,
odejdi umřít někam se ztratit, můj skalp už ti visí na zdi,
pohřební službu si v tel. seznamu najdi. 
Autor Anděluška, 20.02.2012
Přečteno 273x
Tipy 6
Poslední tipující: Morgenstern, CULIKATÁ, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné

20.02.2012 23:28:11 | Lilien

Děkuji, jsem nyní trochu v agónii.

20.02.2012 23:32:22 | Anděluška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí