že tu kdy vůbec byl

že tu kdy vůbec byl

Anotace: po ránu

rozhovor se přetrhl
a můj rozvrh dnů
se začal kácet
a třísky létaly

horký vzduch
nad silnicí z černého asfaltu
to mi ještě scházelo

 

ty poetické průlomy
do všedních dnů

horký vzduch se chvěje
a tak trochu si hraje s realitou

sleduji jak odchází
vidím postavu se vzdalující
a trochu pochybuji
že tu kdy vůbec byl

Autor radexk, 23.02.2012
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí