Budoucnost

Budoucnost

Anotace: Nechci vědět, co mě čeká.

Prý máme svůj osud napsán v dlani,
nedovolím nikomu z dlaně mi číst,
mám ještě mnoho nesplněných přání,
má budoucnost je nepopsaný list.

Nechci vědět, co mě čeká,
co když už zítra tu nebudu?
Mě jen tak něco nevyleká,
však děsím se svého osudu.

Dá se budoucnost vyčíst v tarotě?
Já ráda se nechám zítřkem překvapit
a raději budu žít v nejistotě,
než daným osudem se utrápit.
Autor Charibeja, 23.02.2012
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí