vzpomínková

vzpomínková

Anotace: ...

vtrhly ke mně nepozvané
úsměv na rtech rozjásané
v ústech víno nože v rukou
rychlým tempem srdce tlukou

vtrhly ke mně bez pozvání
smějí se mi jak se bráním
v rukou nože rty od vína
bílé peří padá z klína

vtrhly ke mně bez svolení
bylo v nich jak po vymření
jen ty nože jen ta slova
kam se před nimi mám schovat

vtrhly ke mně nože hrozí
oči svítí ze tmy v rozích
vtrhly ke mně krev ve vlasech
šílená se ztrácím v hlasech
Autor branwen, 27.02.2012
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí