Hořící kapsa

Hořící kapsa

Anotace: Kuřáci pozor!!! :)

Hořící kapsa [Vandule]
----------------------
Ráno vstanu pěkne vyspinkaná z postele,
zvesela si nahlas píseň zapěju,
uvařím si kafíčko své chutné, milené,
k PC tak jak každý den si zasednu.

Stisknu knoflík monitoru vesele a zvědavě,
kdy konečně se kámoš na něm objeví,
ruka přitom sáhne rychle, dychtivě,
po cigárku - toť se přece ví:-)

Vložím svoji bílou, vonnou lásku do úst,
zapálím jí škrtnutím a slastně potáhnu,
kdybych nemohla jí, tak raději dám půst,
a klidně do rakve na věky věkův ulehnu.

Á kámoš z obrazovky už se zubí činně,
no ahój, tak jak Ti dupou králíci?
V tom vidím z kapsy košile dým se vine
jauváájs to strašně pálí, kruci, kruci, kruci!

Tak rychle, jak košili jsem z těla strhla,
nikdy dříve nepovedlo se mi věru,
v kapse košile je seškvařená dírka propálená
a ňadro moje bolí, aaau nyní jinak ódy pěju.
Autor vandule, 27.02.2012
Přečteno 481x
Tipy 1
Poslední tipující: te.re.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"To neděláš dobře s těma sirkama, Jaromíre …" :-)

22.07.2012 09:46:36 | te.re.

No to nebylo vůbec dobře :)))

22.07.2012 09:48:03 | vandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí