Do hloubky

Do hloubky

Anotace: O tom jak někdo chce všechno a víc a víc..A písnička která vše vystihuje víc než cokoli jinyho http://www.youtube.com/watch?v=waiB8mWOJOA&feature=related

Na provázku naděje
a chuť hořkosladká
Vůbec nic se neděje.
A přece změna ňáká

Svým pohledem mne i tma zláká,
jak černou vránu, uličního ptáka
-odvážný strach ve mně tepe-
jak u zlého draka.
Co mě na tom tolik láká?

Chtíc nebe i peklo,
tmu i světlo,
samotu a tebe,
mráz na zádech,
i teplo.

Propadám do hlubin,
je tady co hledám.
S ďáblem valčík tančím,
a celá tomu propadám.
Žádné štěstí nehledám.
Protože ho mám.
A všechno co mám dám.
Jen nevím komu kam..

A znovu tomu propadám.
Do hloubky
a do šířky..
Tak to chci.
Tak to ráda mám.
Autor Thesssinka, 28.02.2012
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí