trčím

trčím

Anotace: a basta

někdy má člověk

pocit

že nějak trčí

vlak nejede

a je zřejmě jediný

komu to neřekli

 

někdy se točím

na tak neuvěřitelně

malém prostoru

že to musí vypadat

jako bych se ani nehnul

 

nevím jestli stojím

zrovna na peroně

nebo jsem v jiné

čekárně na smrt

 

netuším jestli se svět

pohybuje ve spirálách

času

a jestli řády do kterých

nahlížím

mají ještě svou platnost

 

a ani nevím

možná to není ani pocit

a prostě

tak trčím

Autor radexk, 01.03.2012
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Aťan, WAYWARD, Martin Málek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...kdo moc trčí, přijde o hlavu

ST

02.03.2012 18:13:40 | Aťan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí