Nebavíš mě..

Nebavíš mě..

Anotace: slabá chvíle

Živote, nebavíš mě.
Nabízíš se mi v tváři
cizinců a umělců
a osamělých milenců,
Nabízíš se mi,
laciná dámo z předměstí
tvůj poddajný úsměv
však nese neštěstí
vždyť doma řve ti batole
a Ty tu s hlavou na stole
usínáš.

Živote, nebavíš mě.
Říkals mi, tiše šeptával
o hvězdných chvílích
o bušícím srdci,
o roztoužených polibcích
a rozpálené líci.
Šeptávals, že všechno to mi dáš
jenomže ty jsi lhář,
jen zkurvený hráč
pokeru, vždy mě obereš
i o poslední cent.

Živote nebavíš mě.
Možná, že oskarový film
může být nudný,
z tý nudy by ses zblil.
Jestli nechápeš mé výhrady
k žití cos mi dal,
jestli nesdílíš mé obavy
pak prosím tě
abys ten život mi vzal.
Ne,
ŽIVOTE! nebavíš mě.
Autor klajusenka, 02.03.2012
Přečteno 352x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, tato22, WAYWARD, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...začne tě bavit na STáří,ale to je pozdě

02.03.2012 13:19:05 | WAYWARD

Jen tak ho nedávej...byla by ho škoda.

02.03.2012 12:40:44 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí