Marnotratnost

Marnotratnost

Anotace: Když jsem vybíral kategorii, do které jsem měl zařadit toto vele-mini dílko nemohl jsem se rozhodnou jestli to je smutné nebo ze života nebo bůh ví jaké ještě.

Marnotratnost

Vytáhl jsem krabičku
Dal si cigáro do pusy
Čet sem otravný nápis
Že plíce mé budou na kusy

Býval jsem náročný velice
Co na vše hledal sarkasmus
Teď prožívám orgasmus
Když chlemtám víno z krabice

Viděl jsem od dětí matku
Krásnou mladou cikánku
Co po nocích dělala šlapku
A zahřála na chvilku

S ukojeným chtíčem
Vypadl jsem ze dveří
Dívka otočila klíčem
A nechala mě na dešti

Promoklej až do morku kostí
Procházel jsem po Václaváku
Nápis na krabičce rudnul zlostí
Když vytáhl jsem další cigaretku
Autor kukopr, 04.03.2012
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí