Chlad

Chlad

Anotace: Malá kapka se mění v řeku.

Vezmi nůž

Nadechni se

Chvilka bolesti

Dovede tě ke štěstí

Z rány teče malá kapka

Kapka barvy rudé

Pomalu stéká po kůži

Zanechává stopu

Po ní další

Znovu

Ještě jedna

Zkus říznout hlouběji

Kapky jsou větší

Bolest už necítíš

Jen sleduješ kapičky

Je jich mnoho

Pojí se v potůček

Tečou ti po kůži

Padají na zem

Řežeš hlouběji

Přichází bolest

Ještě hlouběji

Potůček v řeku se mění

Po chvilce je po bolesti

Necítíš nic

Jen chlad

Autor Krist7nka, 04.03.2012
Přečteno 343x
Tipy 6
Poslední tipující: Anjesis, chci_uverit, tato22, F.i.L
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vyzkoušej to a pak to popiš znova...

08.12.2012 20:33:19 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí