Vzpomínky uzavřeny na zámek

Vzpomínky uzavřeny na zámek

Anotace: Co je uzavřené,je nově otevřené.

Mít nohy v posteli
Být metr nad zemí
Ochutnávat broskvové rty

Nakupovat v supermarketu cit
Úsměv schovaný za slzy
Cítit jaro v krvi

Přivírat víčka a malovat po nocích
Jezdit dlaněmi po tvářích
Být hvězda nitra

Otevírat skřínky barev
Občas hledá sladký nádech
Pruhy jsou v zrcadle

Špína která čistí středy
Slunce které všechno ví
Vzpomínky jsou uzavřeny na zámek..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 10.03.2012
Přečteno 377x
Tipy 6
Poslední tipující: gallatea, ZILA78, Radiii
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tebe jsem myslím četl už dřív, broskvové rty a cit v supermarketu - pěkné obraty:-), líbí se mi celá

11.03.2012 09:47:53 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí