Na co ... ?

Na co ... ?

Anotace: ... nehotový, buď smažu, nebo dokončim. A nebo nechám jak je, konce sou přeci na nic ... ve všem.

Dávno si sednul prach už na všechno,
zapomněli a šli dál,
jak má to být, bez otázek
a nešpinit si ruce vzpomínkou,
nemíchat si starý puch
toho, co proud s sebou vzal,
navlíkat to na tu spásu
dní, který ani netušíš.

Tu a tam se ale otočit,
když nikdo nevidí,
to dávný je zas kousek blíž,
leží si tam ještě od těch časů.
Autor Honza Vašek, 07.01.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemaž...je pekne..moc...

:)
:)
:)

08.01.2007 13:18:00 | Marketuli

nemaž to...

07.01.2007 22:54:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí