Melodie

Melodie

Anotace: Vynikející píseň, při níž se cítím naprosto unesen!

Pusť tu hudbu
Něco plyne
Já přemýšlím
Žaludek mne tlačí
Sladké melodie hlasitě zní
Z malých reprobeden, velkých sluchátek
Jako na horské dráze
Cítím se teď s ní
Čekám na vyvrcholení
Těším se naň jako blázen
První bubny právě buší
Hlavní věta přichází
Trumpety honosněji troubí
Teď mi téma odezní
Vrať se! Vrať se!
Volám!
Volám!
Jsem naprosto zoufalý!
Nejsem odtud!
Já chci zpátky!
Prosím!!!!!!
Hudba doznívá
Autor mmmaaatttyyy, 20.03.2012
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí