lingvistická...

lingvistická...

Anotace: znáte to...zkoumat jazyk je věda...

vždycky když dělám něco praštěného
říkám si co mě to posedlo
abych se do něčeho takového pustil
ale na druhou stranu
nikdy mě nenapadlo
že by bylo lepší
s tím vůbec nezačínat…

celkem obstojně se domluvím
třeba mrožsky nebo mandarínštinou
taky tatarkově a hadronštinou
ale pro manipulaci
s vesmírnou lodí
to není zrovna standartní kvalifikací…

to bych řekla
a já si málem překousl jazyk
když na mě vybafla velitelka
ovšem lepšího údržbáře
v tomhle kvadrantu
těžko seženu
a pobaveně čekala
co provedu s tou slovní konfrontací…

začal jsem blekotat
cosi ve viziónštině
což celkem vysvětluje
mou proměnu řečí
když narazím na ženu…

milý Melismate
vy mi připomínáte podlahovinu
co vypadá poměrně slušně
je stálo barevná
a neopotřebovatelná…

má jen drobnou nevýhodu…

nesmí se po ní chodit v botách
a nesmí se na ni upustit nic tvrdého
protože je třaskavá…

budu si to pamatovat
příště si vezměte má Syntaxis
klidně vycházkové pohorky
a kovářské kladivo
hodlám pružně konverzovat
v párové mateřštině
takže ten mezigalaktický slovník
už nebudete potřebovat…
Autor enigman, 31.03.2012
Přečteno 372x
Tipy 11
Poslední tipující: zelená víla, jitka.svobodova, Radhuza, jima, střelkyně1, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někoho kdo je psychicky mimo, tak toho rozněžní cokoli... :-) pozorujíc to nejvíc a tak... za chvilku mi to končí... dej mi do huby bůra a dojmu se :-))) vlastně i bez bůra... ale tak...

04.06.2017 05:47:59 | zelená víla

tu se nám to někdo lingvisticky rozdováděl...takže již také vorkingman on Enterprice...?Lingvistici opravte...:)Krásná akce-negace ST

31.03.2012 20:11:50 | střelkyně1

Zase St.

31.03.2012 19:55:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí