~Voňavá

~Voňavá

Anotace: I když voňavá jarem...

 ~~~

Voníš jarem.

 *************

 Lásko moje voníš jarem

 které se už prošlo krajem,

 po té zimě chladivé

 někdy bílé,mrazivé.

 

Pak věneček si pletu

 z pampelišek,z květů,

 své vlasy si ozdobím

 já vím že se ti zalíbím.

 

Oči modré máš jak nebe

 víš že vidím jenom tebe,

 rty rudé jak vlčí mák

 jenom tebe já mám rád.

 

Jak ta včelka sbírá pyl

 i já bych tě rád políbil,

 pusa tvá je jako med

 dej mi ještě,prosím,hned.

 

Pak sedíme v louce jarní

 všechno kolem tolik voní.

 Věneček mi z hlavy spad

 mám tě ráda,máš mě rád.

 …

Autor Květka Š., 02.04.2012
Přečteno 266x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jitka.svobodova, Linzerka, střelkyně1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné sdělení.***

05.04.2012 00:16:56 | jitka.svobodova

Děkuji za tvoje komentíky a návštěvu u mých veršů.
A krásné Velikonoce.K.

05.04.2012 13:44:54 | Květka Š.

taky se už těším na to vití věnečků...:)

02.04.2012 22:45:55 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí