Bojím se, bojím

Bojím se, bojím

Anotace: -

Bojím se lidí a jejich zbrklých soudů

Bojím se toho coby kdyby

Bojím se, ale přesto proti proudu

Bojím se moc a snad se mi to líbí

 

Bojím se názorů a nepochopení

Bojím se samoty uprostřed davu

Bojím se, co by mohlo být a není

I toho popela, co padá na mou hlavu

 

Bojím se křiku a ještě více ticha

Bojím se nadávek i falešného citu

Bojím se stát a bojím se i dýchat

Bojím se tmy ba i slunečního svitu

 

Bojím se myšlenek, cizích i těch vlastních

Obavy mám i z krásy kolem sebe

Bojím se pravdy životní i v básních

Bojím se pekla a možná taky nebe

 

Bojím se, bojím a zaplať Pámbů za to

Že bázeň ve mně bojovat mě nutí

Bojím se, bojím a ono vypadá to

Že strach je přítel a tak se bojím s chutí.

Autor Bolder, 04.04.2012
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí