~Kočičiny

~Kočičiny

Anotace: Normální kočičí rodinka...

 

~~~**~~~

Kočičiny…mňáááu

~~*~~*~~

 Kocour,kočka

i to jedno malé kotě

 každý si ustele v nějaké

 botě,

 kocour má bačkoru našeho

 pantáty

 kočička ta zase

 mámin střevíc zlatý,

 kotě spí

 v bačkůrce s bambulí

 v té malé bačkůrce

 se kotě překulí.

 

Kocourek ten honí živou

 myš?

 Ona mu utekla

 kyš,kyš,kyš…kyš

 kočička

 ta si dá granulky,mňam,

 s tím malým kotětem

 potom si hrám.

 

Večer pak skočí mi

 do postele

 tím se však má postel

 neustele,

 musíte rodinko má kočičí

 ustlat si zase

 v botě a v papuči…

 

Či,či,či.

 

~~~*~~~

Autor Květka Š., 05.04.2012
Přečteno 416x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Jeněcovevzduchukrásného, střelkyně1, Psavec, zaba.zuzla, ZILA78
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mňaukám ST.

05.04.2012 19:24:37 | Psavec

Nechtěla bys mi tak dvakrát týdně hlídat děti?? :-)))

05.04.2012 19:13:28 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí