Modré oči

Modré oči

Anotace: ...

Ty oči
modré oči
plné pomněnek

odráží se v nich svět
jako na mořské hladině
s barvou vodních řas

Ty oči
tajemné a plné kouzel
probouzí sny a představy
skryté pod vlnami moře
ve spánku
pod tíhou světa
číhající na lastuře

Ty oči
modré oči
prosvěcují cestu
a schovávají ji do tmy
zraňují mě
a chrání

jejich něhu
ve svých dlaních
propletu křídly motýlů
v kapkách chuti vinobraní
tisknu na rty
jejich vlídnost
ze stínů
Autor seed.misulka, 08.01.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Kam tě potom oči zavedou? Do naprosté temnoty?

18.01.2007 19:39:00 | jehlaspichlas

přidávám se.. opravdu povedená

08.01.2007 21:52:00 | Najlin

Taky se mi líbí.

08.01.2007 20:35:00 | rosandr

pěkná :)

08.01.2007 20:30:00 | Gentleman v rubikové kostce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí