~Začalo pršet

~Začalo pršet

Anotace: To vylezou i zvědavé žížaly...

 ~~~

Žížala

~~~*~~~

Žížala,ta dělá díry v hlíně

jiné žížale vleze až do kuchyně

a ta se rozčílí,to se nedělá

kde to ta milá žížala viděla?

No kde,

píše se o tom v každém listě

hlavně v bobkovém,to ví jistě

"tak promiňte",povídá žížala

a do jiné kuchyně se taky dívala.

 

Začalo pršet,žížaly,honem ven

teď se od hlíny deštěm umyjem,

kokoko,slyšíte slepice,žížaly?

Ony pak tkaničky ze sebe dělaly.

No jo,žížaly.

Slepice přejde,nechá je být

ne rybář amatér...ty musí mít

a potom žížalu na háček navlíká

učí je  plavat? Dělá jim plavčíka?

 

...Tak žížaly...půdu kypřily

potom se i plavat učily...

pak z háčku spadly na dno jezera

sám hastrman si z nich

tkaničky do bot udělá….

 

~~~~~~~

......

Autor Květka Š., 15.04.2012
Přečteno 301x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Linzerka, střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvědavá žížala...:-D

15.04.2012 22:01:31 | Linzerka

a to se těm slepicím divím teda...taková žížala to je mňamka:)

15.04.2012 17:31:06 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí