Ten kluk....

Ten kluk....

Anotace: čtěte..newim co říct..snad jen..chybíš mi...

Jeden kluk myslim kolem 15-ti mu bylo,
Stál venku před okny a ono strašně lilo.

On tam mokl a jen stál,
Ten čas plynul stále dál…

Já přistoupila k němu blíž,
A zeptala se:,,Proč tu stojíš“?

Život prý mu lásku vzal,
Když před oknama v dešti stál…

Mě v okamžení jasné bylo,
Proč stál před okny,když zrovna lilo!

Slzy tekly po mé tváří,
Když sem usínala na polštáři.

Byla to hrozná muka,
Odcházet z pohřbu toho kluka!

Život svůj on si tehdy vzal,
Když před oknama v dešti stál.

Já newěděla,co bude se dít,
Že zrovna život bude si chtít vzít?...
Autor KLARISA, 08.01.2007
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: come-past, CHoKoLaTeKiss
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad ne pravdivé, ale výborně napsané

16.03.2008 09:39:00 | come-past

Snad je jen vymyšlená...opravdu smutná, poslední dva verše ve mně zamrazily

08.01.2007 22:30:00 | Gamy

Teda.. trošku smutné

08.01.2007 21:29:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí