Zaslepen

Zaslepen

Anotace: Tak co napsat.......... snad jen příjemné čtení

Vidím jí
Slyším tak
Že ukápnutí slzy
I bouři přehluší

Stavím hrady
Mohutné brány
V mžiku zmizí
To se nesluší

Chci se ptát
Však naopak
Odpovídám všem
Obklíčen

Padám dříve
Než jsem shozen
Ryby tonou
S leklým přístupem

Slýcháme
Však nevídáme
Bratra soucit
Sestru snahu

A pak cit a lidskou něhu
Zapadanou metrem sněhu
A tak nejsem sám
Sám sebe mám
Autor Res!st, 08.01.2007
Přečteno 433x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ta poslední sloka je fakt povedená...! :)

27.01.2007 21:18:00 | Marketka3x3

tt zní dobře .. A tak nejsem sám
Sám sebe mám

08.01.2007 22:15:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí