(°!°)Představení

(°!°)Představení

Anotace: V jednom cirkuse je blecha na nose...

Sbírka: (°U°)Pro děti(°U°)

 

 

Představení.

 *************

 Ve známém cirkuse

 vycvičil si krotitel

 blechu na nose.

 Blecha na nose vyskočí,

 třikrát se zamotá

 a salto dotočí.

 Po nosu se klouže

 pak do knírů skočí

 tím pro malou blechu

 vystoupení končí.

 Číslo mělo úspěch,

 všichni křičí sláva,

 blešák se schoval,

 z toho křičení

 už ho bolí hlava.

 

Ticho je teď v cirkusu

 nikdo tam už není

 a ta blecha přemýšlí

 o jiném vystoupení.

 Tam mi běží autobus,

 povídá si blecha

 na psa rychle vyskočila

 z cirkusu pryč spěchá.

 U psa se ji líbí,

 tam bleší cirkus nefrčí

 krotitel si jinou blechu

 pro svůj cirkus vycvičí.

 

A tam je pyšná každá blecha

 která skáče salta do knírů

 ne do kožicha.

 

Elá hop,pane šiditeli…

……

Autor Květka Š., 23.04.2012
Přečteno 321x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a cirkus žije...

24.04.2012 11:10:43 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí