Otázky

Otázky

Anotace: ...Tak jaká je ta otázka s velkým "O"...?

 

Proč plakat cestou životem svým?

Proč dýchat srdcí vyhaslý dým?

Proč utíkat před kosou kata?

Proč ptát se smrti na poupata?

 

Kdo byl prvním článkem lidstva?

Kdo vítá zlá mimozemská loďstva?

Kdo skončil visíc na oprátce v sloji?

Kdo nemá naději na zardoušení v boji?

 

Jak vznikl název pro zubatou?

Jak může vláčet víra Svatou?

Jak žilo by se v pozdním věku?

Jak pózoval lid v středověku?

 

A konečně…Jak lze definovat nekonečno, když je nekonečné?...

 

Autor Cizí neštěstí, 27.04.2012
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč dýchat srdcí vyhaslý dým....toť otázka s velkým OOO

21.08.2012 20:14:06 | Rootness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí