tam kam hvězdy chodí spát

tam kam hvězdy chodí spát

Anotace: ... by nebylo až tak špatné vědět ... :-)

Sbírka: SEDMPANY

tam kam hvězdy chodí spát
chodím se čas od času ptát

o zítřcích

ony zarytě mlčí
úsměvem na tváři pohladí
poklepou si na čelo a jdou spát

ve snu tančím na Tvých víčkách

s probouzením pronikám
do hloubky každé z vrásek

i Ty miluji v ranní mlze
co se rozpouští nad stanem z rákosí

pronikání

z blízkosti těl
z blízkosti dechů
z blízkosti rtů

tančí na kopretině
svůj milostný sen
kývnout prvním paprskům
co ukáží další směr

směr kam jít
kam plout

Autor vapiti, 01.05.2012
Přečteno 378x
Tipy 8
Poslední tipující: Noc17, Romana Šamanka Ladyloba, PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) něhokrásné poutníčku:)

18.07.2012 10:26:26 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí