(°o°)Trumpeta

(°o°)Trumpeta

Anotace: od rána do večera hrál...

Sbírka: (°U°)Pro děti(°U°)

 

Trumpeta

********

V jednom velkém hradě

bydlí starý král

ten od rána do večera

na trumpetu hrál.

 

Hrál na ni tak hlasitě

že se každý bál

proto všichni utekli

sám zůstal pan král.

 

Velký hrad je opuštěný

pustý je i les

nepípne tam ani ptáček

nezaštěká pes.

 

Pan král z toho smutný je

proč to způsobil?

Tak zavolal všechny zpět

a trumpetu zahodil.

 

A hned všichni vrátili se

do hradu i lesa

zas tam bylo veselo

pan král z toho plesá.

 

Teď už žádné troubení

milý pane králi

v lese troubí jeleni

halali,halali...

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 04.05.2012
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Psavec, Jean89
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

halali...

05.05.2012 20:54:30 | Doradan

Všeho moc škodí, ST.

05.05.2012 13:27:52 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí