dnešní den

dnešní den

Anotace: já a báseń nejdem ruku v ruce nemilujeme již svoje srdce moje tvoje není již kéž bych...

já a báseń nejdem ruku v ruce
nemilujeme již svoje srdce
moje tvoje není již
kéž bych chtěla cítit lež

nevín neznám nedívám se
tiše doufám

ano lásce ano životu
ano práci, ano jsme tady
být jen tou láskou
zhořím s tvou jedinou sekundou
co pohlédneš, slovem pohladíš
necítím nic, co ženou by mě udělat mohlo
protože ty mě nechceš
Autor Meriel, 09.05.2012
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

au

10.05.2012 10:28:15 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí