Až na hřbitov

Až na hřbitov

Anotace: ...

Sbírka: Variace

Nejkrásnější dny

minuly v okamžiku

kdy se zavřela kniha

sundaly brýle

zhasla svíčka

zavřely se dveře

 

Následovalo ticho

paměť

stesk

víno

a žár

 

Ohně v krbu?

Zášti v našich očích?

Zlověstného mlčení?

 

Zestárnout je kumšt

a nic s tím nenaděláš

snad jen smířit rodinu

zaklepat

a usnout

 

Ještě že máme kosu

jinak bys pro ni musel

až na hřbitov

Autor Ori Eremos, 16.05.2012
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když se naklepe může být to příjemné teprve před námi...

17.05.2012 10:15:47 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí