zdá se

zdá se

Anotace: jo jo

zkrátka se odrážím
v zrcadle všednosti
dům bez hostí
a rozprostřené ticho
dává mi spočinout

někdy jen tak usednout
nebo jen z dálky zahlednout
ty zdi hřbitovů
líbeznych vesnic
kde je ještě klid

a to je právě ta tíha
života v kráse
ale v zrcadle všednosti
se jaksi vytrácí věčnost

zdá se
Autor radexk, 22.05.2012
Přečteno 340x
Tipy 9
Poslední tipující: maliska, Petbab, Aťan, Tanecnice
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle je moc pěkné...ST a do oblíbených

22.05.2012 09:04:33 | Tanecnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí