Mrtvola

Mrtvola

Anotace: to jsou kosti, svaly, kůže, vnitřní orgány a pak už dál nevím

před rokem
dnem i hodinou
před lety i před dvěma
před pěti či šesty
jsem bohužel nevěděla
jaké budu mít s ním trápení

on byl chytrý a milý
a já blbá holka, co neznala jeho zájmy
rozešla jsem se a začala ho milovat

moje kosti, moje nohy, ruce i vlasy
moje vnitřní orgány
moje slezina i žaludek
srdce i tepny
neurony a mozek

všechno mělo své místo a smysl
mělo to být bytí
tělo umožńuje být člověkem, myslet a milovat a cítit,
vidět smysl, cítit lásku i něhu

ouha, kde je duše ptá se žena
ztratila se
zmizela
schovává se?
umřela, asi už dávno
proto se cítím tak na dně

kdo jsem, co tu dělám
ptám se a necítím, nevnímám
duše mi uplavala neb se utopila?

vrrrrrrrrrrrrrrrr, mrtvolo, zdechni stejně jseš už mrtvá
Autor Meriel, 28.05.2012
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí