TA-jemná

TA-jemná

Anotace: z hloubi ..

Sbírka: O životě ..., Vhledy

Stále víc ..
ve stínu skic
věřím a vím
že nezbude nic

a proto jsem
tu
pro sebe
a pro vás
hlídám a střežím ..

ten provaz

kterým mohli byste občas chtít se zprovodit ..
ze světa

veta

po něm i po tobě

dítě

ve hrobě
tajemství nocí
génius locí

jak dlouho ještě bude trvat

než přijmeme svoje duše?

kdo z nás to tuše?
a řekne bez retuše ..

TEĎ ...
Autor Helena Lovecká, 29.05.2012
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdo dřív někdo později...

02.06.2012 14:40:42 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí