Životní .. konečně

Životní .. konečně

Anotace: .. projevené to, o co mi celou dobu jde ..

Sbírka: O životě ..., O mě .. a taky o lidech

Je na čase obnovit sítě

.. no konečně mé drahé dítě ..

propojení
spojení

nic jiného není
ani po pokolení
nebylo

nic v míse jídel už nezbylo

bylo i ne-bylo ne-milo

vy všichni jdete stejným směrem

a chtít se z toho vymanit?
vzít do rukou raděj sůl, jehlu a nit ..
a šít

to změna písmena je chybou
chtěla bych být raděj rybou
a rybáře nepotkat?

sítě mít a tkát a tkát

a lkát a mít

slzy na krajíčku

vždy když uvidím tu hru,
která není ze srdce

když zasáhne mě zase šíp
a já říkám
s plnou parou
modrou oblohou blankytnou
jít spát znovu pod Rokytnou ...

proč to tady prodlužuješ?
proč dluhy s námi / vámi čuješ?

o co ti jde, to přec víš

za všechno a všechny

ŽÍT!

.. a neunikne už ani nit ..
Autor Helena Lovecká, 29.05.2012
Přečteno 382x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zachytit...

02.06.2012 14:39:31 | enigman

tak zas tě po dlouhé době ráda čtu a opět Tvé dílo nezklamalo ale naopak krása ve slovech co chytnou ST! a máš to :-D

30.05.2012 11:26:36 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí