Manifest očí

Manifest očí

Anotace: Jedná z mých prvotin, prosím o hodnocení... Jsem si vědom určitých nedostatků, například špatného rytmu...

Manifest očí

 

Sestry moje, mám zlé zvěsti.

Lidé dělají nehezké věci,

cítím se jak ježek v kleci,

bolí to víc než dotek pěstí!

 

Pár let zpátky, jako malíři

tvořili jsme obrazy životů,

obohatili mysl dnešních idiotů.

Teď mají, zmetci, sílu upíří.

 

Barevný motýl změnil se v šedého slona,

výjevy tisíců krvavých válek

znetvořily hudbu v křik píšťalek,

zastavit musíme temného démona!

 

Člověk si neváží, že může vidět,

zhasneme světla na celý rok

a zastavíme tak informací tok,

jednou se za všechno budou stydět.

 

Sestry moje, vyzývám vás tedy nyní,

ukončete krutých obrazů snímání

než uslyšíte o pomoc volání,

pak zase budeme úctyhodnou svatyní. 

 

Autor Radek Brázdil, 03.06.2012
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je tam toho MOC!

03.06.2012 16:14:56 | kakacka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí