Jazyk prostrčený v hrdle staré pet lahve

Jazyk prostrčený v hrdle staré pet lahve

Anotace: Není čas´, ale na nějaký ten krátký blábol se vždy místo najde

Vytahuji z nosu snové nudle
vím, že se v básni tohle neříká
vím jak by to mělo znít, ale
kdo určil pravidla, kterej parchant...
chci schnít...

Vytahuji z prdele voříšek a chlup
možná chci vypadat jako prase možná jak chlap
možná jsem si včera na pokec pozval Bukowskiho
ale není tomu tak, ten starej vochlasta má ke mně přísně zakázaný vstup
jsem sám...
a piji mléko... se ciniminis

Dloubu se mezi prsty u nohou ¨,lžíce mi padá na podlahu
a něco mi uvízlo mezi nehty...(divný zápach)
asi plíseň či mikóza, potvora to abych zase koupil drahou mast z reklamy
stejně nic nefunguje ---
jediná jistota je...
hlava usazenin, a masa...
Autor Lipschowski, 03.06.2012
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: poeta, Marcone, kakacka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí