Chtělo by to...

Chtělo by to...

Anotace: ...

Sbírka: Variace

Už by to konečně chtělo

odložit pozlátko

a začít se ohlížet

po nějakém tom pekle

kde by se nám dobře žilo

dobře spalo

a měli bychom čas

na všechny ty klepy

na které není čas přes den

 

Možná bychom se mohli zaradovat

protože čert nikdy neví

co se nám honí hlavou

když čteme noviny

nebo koukáme na telku

je to furt to samý

a on neví

 

Zvláštní

 

Stačí pokuřovat dýmku

a hned je jeden v háji

 

A né jeden

Autor Ori Eremos, 03.06.2012
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stačí teplo...

07.06.2012 22:10:54 | enigman

máš tu pěkné kousky

04.06.2012 20:35:33 | Trdlo

Mně naopak se zdá, že čert ví přesně co za myšlenky v hlavě mám...

03.06.2012 22:44:15 | Karel Letník

mám stejný dojem ;)

04.06.2012 14:02:51 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí