Neznámé chuti

Neznámé chuti

Anotace: ............

je jako bonbon
neznámé chuti
jenž v obalu mlčky
na šanci čeká
obestřen tajemstvím
a slastnou vůní
stává se lákavým
pro člověka

těžko se ubránit
požitku rajskému
když hada kolem
viděti není
smrtelník
nakonec okusí jej
a podlehne tak
pokušení

některé z nich
nám otevřou oči
a my pak začneme
bezmezně milovat
po jiných však
ztrácíme chuť
a s ní i odvahu
s osudem bojovat

mám na mysli lásku
a její příchuti
jenž přináší zklamání
ale i radost
láska je bonbon
my chceme jej rozbalit
a s nadějí čekáme
co přinese budoucnost
Autor James Libustka, 04.06.2012
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Helena Lovecká, ZILA78
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejlepší jsou gumový medvědice...

06.06.2012 23:32:40 | enigman

jen rozbalujme, rozbalujme a ochutnávejme ... ale nezahazujme, nezahazujme hned ..

05.06.2012 01:03:32 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí