~Je sladký

~Je sladký

Anotace: ..to si pochutnám..

~~~~

 Jsi sladký

~~~*~~~

 Upeču si tě lásko

 z medového perníku

 na košulce pár rozinek,

 místo knoflíků

 a klobouček na hlavičce

 čokoládou ozdobím

 tvůj opasek a čižmičky

 marcipánem přilepím.

Samou láskou bych tě snědla

 to si pochutnám

 ani kousek perníkový

 nikde nenechám,

 jen drobečky co zůstaly

 na mém kredenci

 tak na těch si pochutnali

 mlsní mravenci.

Tak to má být,

 i na ně se dostalo

 o takové sladké lásce

 se mi jen zdálo…

~~~~~

rybky 

Autor Květka Š., 04.06.2012
Přečteno 250x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Doradan, Helena Lovecká
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a ta je krásně slaďoučká .. za eSTík ..

05.06.2012 01:01:00 | Helena Lovecká

moc děkuji...

06.06.2012 10:38:10 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí