Nostalgie

Nostalgie

Anotace: bez anotace

 

Průvan si pohrává
s útržky starých not,
nálada prchavá.
Kusy zažloutlých fot,

koláž skvrn po vínu,

omšelé otisky našich drah.
Úder v slonovinu,
stírá z piána letitý prach.

 

Zborcených klapek tón,
zrezlých rozhýbe spon
sevření.
Již není
pianisty, piána, 
nečistý zvuk do rána


a pak hrobový klid.

 

Autor VE, 06.06.2012
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: Avola, Charibeja, mmmaaatttyyy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí