Motýlí láska

Motýlí láska

Anotace: Byli dva byli dva

Byli dva byli dva
motýli dva
létali z květu na květ
společně chtěli poznat svět

byli dva,byli dva
on svůj,ona svá....
Už se jim nechtělo poznat svět,
natož létat na stejný květ

byla sama ona
nechtěla slyšet jeho slova
Že vděčný je za každičký den
S ní a není to sen

byl sám on
Luční zvony hlásily jeho skon
Kdyby k němu jednou vzhlídla
teď je pozdě,utichla jeho křídla...
Autor Jacob P. Verlaine, 07.06.2012
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: VE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí